TESTING

Hoe goed is mijn conditie ten opzichte van de concurrentie? Hoe snel moet of mag ik rijden op training om beter te worden? Wat moet ik met alle verschillende soorten trainingen doen? Wanneer voer ik welke training uit? 

Wat voor type renner ben ik? Waar liggen mijn sterktes en 'zwaktes'? Hoe train ik het best om mijn profiel als renner optimaal te benutten?

Via de testen die we aanbieden krijg je alle antwoorden op deze typische vragen. Door het afnemen van een inspanningstest brengen we jouw huidige conditie in beeld en op basis van de testresultaten ontwikkelen we een optimale weg naar jouw doelen.

 
unnamed-720x480_edited_edited.jpg

POWER PROFILE TESTING

Niet elke renner is gelijk en vergt eenzelfde trainingsaanpak of benadering. Via specifieke vermogenstesten komen we te weten wat voor type renner je bent en hoe we jouw profiel als renner in de toekomst optimaal kunnen ontwikkelen en benutten.

Schermafbeelding%25202021-02-11%2520om%2

MAXIMALE INSPANNINGSTEST

Bij een maximale inspanningstest brengen we jouw huidige conditie/niveau perfect in beeld. Via persoonlijke trainingszones gebaseerd op jouw fysiologische drempels, bereiden we je zo efficiënt mogelijk en blessurevrij voor op al je doelen.